Daca n-ai facut-o pana acum, neaparat arunca-ti un ochi peste emisiunea lui Vizante de sambata dupa-amiaza de pe TVR1. E ceva cu niste astre si cu niste zodii. De exemplu, saptamana asta care a trecut acuma a fost despre Sagetatori si despre daca ei
Daca n-ai facut-o pana acum, neaparat arunca-ti un ochi peste emisiunea lui Vizante de sambata dupa-amiaza de pe TVR1. E ceva cu niste astre si cu niste zodii. De exemplu, saptamana asta care a trecut acuma a fost despre Sagetatori si despre daca ei sunt persoane simpatice sau nu si te punea sa-ti dai cu parerea printr-un semese trimis la numarul cutare, zero virgula patruscinci eurocenti semeseul cu tot cu tevea. Bine, ca numai daca voiai tu, daca nu, nu, dar, daca n-o faceai, ratai ocazia unica pe saptamana sa afli daca tu, din zodia ta, te-ntelegi bine cu sotua€™ din zodia lui.


"Eu sunt Pesti, el e Balanta. Vom avea o casnicie fericita?" "Am iubit un Sagetator care m-a dezamagit." "Eu sunt Varsator, el Leu - ce sanse avem impreuna?" Si tot asa, scrii semeseul, il bagi la numarul de telefon afisat pe ecran si pe urma vanezi sa vezi daca-ti apare pe ecran si te simti bine cand iti apare.


Am dat si io semese la emisiunea cu zodii a lui Vizante ca sa-mi spuna mie televiziunea romana daca ma-nteleg bine cu sotua€™. "Eu Scorpion, el Rac", am scris eu acolo, dupa care am intrebat daca ma-nteleg bine cu el sau ma bate de ma zvanta sau il bat eu pe el, sa-mi spuna si mie tevereua€™ sa nu mai stau asa in suspans, bai si-am asteptat, ca m-am uitat pe crolul ala de am ametit de tot, auzi, daa€™ nici macar nu mi-a aparut si mie semeseul pe ecran sa ma simt si eu macar bine ca m-am vazut scrisa-n teve, desi, sa zic acuma, asteptam si un raspuns, nu? C-asa face toata lumea la emisiuni, da semese si asteapta raspuns, c-asa-i zice lui prezentatorul, dar uite, mie nici macar nu mi-a aparut scrisul pe ecran, darmite sa-mi si raspunda, nici nu ma mai asteptam de la exclusivistii astia, am abandonat, iti dai seama.


Am fost foarte nesatisfacuta de serviciile de astrologie ale tevereului care te momeste, te ameteste si pe urma te lasa asa ametit ca zice ca nu nu mai are timp de emisiune, ca "timpul alocat emisiunii noastre s-a scurs" sau "s-a terminat", ma rog, si cu asta basta, ai ramas cu sufletu-n batista si gata, "ne revedem saptamana viitoare la aceeasi ora", da?, deci da.


Deci daca e cineva Sagetator din tevere, eu raspund post-emisiune ca nu, Sagetatorii nu sunt persoane simpatice, ele fiind persoane antipatice, pentru ca nu raspund la esemes desi noi ii scriem atat de des si ne uitam la emisiune cu interes. Dar totusi. Eu caut un raspuns. Toti oamenii care au scris la emisiune cauta un raspuns. Noi toti suntem framantati de nelinisti si de incertitudini. Ce crede tevereul, ca e foarte simplu pentru un Varsator care nu stie cum se-ntelege cu nevasta? Ce crede tevere, ca Pestii stau linistiti in acvariul din viata lor, fara sa stie daca sotul Leu va racni si le va da cu parua€™-n cap pe neasteptate? Tevere sa tina seama de asta, ca poate o Balanta ravasita de nedreptatea care i s-a facut suna la OPC sa reclame c-a platit pentru un serviciu care nu i-a fost prestat si atunci vrea inapoi banii dati pe esemes. Da, chiar asa, imi bagi mana-n portofel?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.