Pilierul sud-african Os du Randt a devenit, sambata, al cincilea rugbist care a castigat doua editii ale Cupei Mondiale, alaturandu-se astfel australienilor John Eales, Tim Horan, Jason Little si Dan Crowley, informeaza AFP. VEDETA. Du Randt, in
Pilierul sud-african Os du Randt a devenit, sambata, al cincilea rugbist care a castigat doua editii ale Cupei Mondiale, alaturandu-se astfel australienilor John Eales, Tim Horan, Jason Little si Dan Crowley, informeaza AFP. VEDETA. Du Randt, in varsta de 35 de ani, a facut parte din nationala Africii de Sud la finala Cupei Mondiale din 1995, cu Noua Zeelanda, scor 15-12. In 2004, el a revenit in reprezentativa tarii sale, din care se retrasese, iar sambata a jucat in finala dintre Africa de Sud si Anglia, scor 15-6. Australienii Eales, Horan si Little au castigat titlul mondial in 1991 si 1999. Dan Crowley a facut parte, de asemenea, din nationala Australiei la editiile din 1991 si 1999 ale Cupei Mondiale, dar el nu a disputat finala din 1991.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.