Politistul brasovean suspectat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, va afla astazi rezultatele expertizei criminalistice dispuse pentru a descoperi daca ii apartine uniforma de politist gasita intr-o rapa din apropierea Rasnovului.

In cursul acestei dimineti, la sediul Inspectoratului General de Politie (IGP), va fi desfacut plicul sigilat continand concluziile expertizei, in prezenta sefului IGP, chestorul de politie Gheorghe Popa, si a magistratului de caz, procurorul-sef sectie Marius Iacob.

Suspectul va fi chemat astazi la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie atat pentru a i se aduce la cunostinta concluziile acestei expertize, cat si pentru a fi audiat din nou in dosarul deschis pentru elucidarea adevarului in cazul "disparitiei" sotiei sale, rezultatele verificarii criminalistice generand un alt set de intrebari.


MARTOR IN SPANIA. Una dintre vecinele familiei Cioaca-Ghinescu, aflata acum in Spania, spune ca a auzit in noaptea de 29 spre 30 august, cand se presupune a fi avut loc crima, o bubuitura infundata, zgomot specific caderii unui obiect greu sau a unui corp. Pentru a o audia in acest dosar, procurorii se vor duce in Spania. In cauza a aparut si numele unui al doilea sepepist, D.Z., dar acesta nu a avut decat relatii profesionale cu Elodia Ghinescu, potrivit surselor noastre.