Cateva fotomodele prezinta noua colectie primavara-toamna 2008 semnata Pierre Cardin pe un podium amenajat in desertul Whistling Sand Mountain din Dunhuang, provincie situata in nord-vestul Chinei. Evenimentul este cu atat mai spectacular cu cat u
Cateva fotomodele prezinta noua colectie primavara-toamna 2008 semnata Pierre Cardin pe un podium amenajat in desertul Whistling Sand Mountain din Dunhuang, provincie situata in nord-vestul Chinei. Evenimentul este cu atat mai spectacular cu cat ultima colectie pe care celebrul designer a lansat-o in China a fost in urma cu 30 de ani.    Carte postala - A ajuns la destinatie dupa 64 de ani O carte postala expediata de un soldat japonez de pe linia frontului din Asia de sud-est in timpul celui de-al doilea razboi mondial a ajuns la destinatie, in Japonia, cu o intarziere de 64 de ani.  Shizuo Nagano, un pensionar in varsta de 80 de ani din Kochi, a primit aceasta carte postala vineri, dupa 64 de ani in care aceasta a calatorit intre Ha­wa­ii, Arizona si Nagasaki, se precizeaza intr-o declaratie facuta de Universitatea pentru Femei din Mukogawa, institutie care a contribuit la ajungerea acestei carti postale la destinatie. Fostul prieten al lui Shizuo Nagano, Nobuchika Yamashita, a expediat aceasta carte postala in 1943, din Burma, cu un an inainte de a-si pierde viata in razboi. Cartea postala nu a ajuns initial la adresa din Nagasaki a lui Shizuo Nagano si a intrat in posesia unui militar american.(R.G.)  Dezvaluire - Dumbledore este homosexual JK Rowling, autoarea aventurilor lui Harry Potter, a marturisit, cu ocazia turneului promotional pentru ultima carte a seriei, Deathly Hallows, ca personajul Albus Dumbledore este homosexual. Dupa ce s-au dezmeticit din uimire, fanii si jurnalistii au izbucnit in aplauze furtunoase. (O.M.B)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.