In ultima vreme, Oana Roman isi face aparitia la evenimente la bratul unui pusti de 20 de ani, reporter la Acasa TV. Sau, mai bine zis, el se plimba la bratul ei, caci imaginea lor impreuna seamana cu cea a unui nepotel scos in lume de o matusa mond
In ultima vreme, Oana Roman isi face aparitia la evenimente la bratul unui pusti de 20 de ani, reporter la Acasa TV. Sau, mai bine zis, el se plimba la bratul ei, caci imaginea lor impreuna seamana cu cea a unui nepotel scos in lume de o matusa mondena, care-si cauta parca sa-si mai improspateze astfel starea de spirit.

I-am vazut pe cei doi joi seara, la o petrecere mai mult cu presa decat cu vedete, data de Campari intr-un cadru care s-a vrut a fi nonconformist si inedit, dar pe care atmosfera n-a reusit sa-l faca decat plicticos si extrem de snob . Oana (31), zambitoare si comunicativa, purta o rochie lunga, nu tocmai potrivita pentru silueta ei rubiconda si cu atat mai putin asortata cu tinuta partenerului ei. Un baiat mai mic decat ea si in greutate, si in ani, cu un look in tonul dat de moda adolescentilor. Junele, pe care il cheama George, are 20 de ani si este reporter la Acasa TV, a insotit-o obedient pe Oana prin cele sase incaperi puse la dispozitie de organizatori pentru petrecere. In timp ce fiica cea mica a fostului premier se intretinea cu niste cunoscuti, George incerca sa-si mascheze stanjeneala printr-un zambet cuminte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.