Albumul "MTV Unplugged in New York" al trupei Nirvana, din1993, va fi lansat in premiera pe DVD, pe 20 noiembrie, informeaza Reuters. "MTV Unplugged in New York", lansat pe CD pe 1 noiembrie 1994, a fost primul produs al trupei Nirvana care a aparut
Albumul "MTV Unplugged in New York" al trupei Nirvana, din1993, va fi lansat in premiera pe DVD, pe 20 noiembrie, informeaza Reuters. "MTV Unplugged in New York", lansat pe CD pe 1 noiembrie 1994, a fost primul produs al trupei Nirvana care a aparut pe piata dupa sinuciderea lui Kurt Cobain, in luna aprilie a aceluiasi an. ALBUM. Ca si in cazul CD-ului, DVD-ul lansat de Universal Music va include melodiile "Something in the Way" si "Oh Me", care nu au aparut in emisiunea difuzata de MTV. DVD-ul mai include melodii si imagini din culisele emisiunii, care nu au mai fost difuzate pana in prezent. Compania Universal Pictures a anuntat, vineri, ca va produce un film despre viata rockerului Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, pe baza biografiei "Heavier than Heaven", lansata in 2001 de scriitorul Charles Cross. Pentru redactarea biografiei "Heavier Than Heaven", Cross a avut acces la jurnalele intime nepublicate ale lui Cobain si ale prietenilor si membrilor familiei. Nu se stie cine va interpreta rolul lui Kurt Cobain si nici daca vaduva acestuia, Courtney Love, va aparea in acest film. Love va fi, in schimb, producatorul executiv al filmului, alaturi de avocatul sau, Howard Weitzman. Cobain a fondat trupa Nirvana in 1987, impreuna cu basistul Krist Novoselic si tobosarul Dave Grohl, care acum conduce trupa Foo Fighters. Nirvana a popularizat stilul muzical grunge la inceputul anilor '90, iar hitul lor "Smells Like Teen Spirit" este pentru multi un imn al unei generatii. Cobain s-a luptat cu dependenta de droguri si cu presiunea celebritatii, care i-au adus moartea in 1994. Desi catalogata drept sinucidere, moartea lui si circumstantele in care aceasta s-a produs au capatat o aura mitica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.