FC SEVILLA - STEAUA - au ajuns optimisti in Andaluzia     Singura echipa din Romania ramasa in Europa a ajuns ieri la Sevilla, acolo unde marti seara, de la ora 21:45, va intalni pe FC Sevilla, intr-un meci decisiv din grupa H a Ligii
FC SEVILLA - STEAUA - au ajuns optimisti in Andaluzia     Singura echipa din Romania ramasa in Europa a ajuns ieri la Sevilla, acolo unde marti seara, de la ora 21:45, va intalni pe FC Sevilla, intr-un meci decisiv din grupa H a Ligii Campionilor.  Delegatia stelista este condusa de managerul gene­ral, Adrian Ilie, si de pre­sedintele Valeriu Arga­seala. Adrian Ilie s-a aratat in­crezator in ob­ti­ne­rea unei vic­torii, care ar readuce Steaua in lupta pentru cali­ficare. "Suntem pre­gatiti sa aducem puncte im­por­tante. Va fi un meci greu, dar nu unul imposibil. Avem ju­ca­tori buni, care pot face dife­ren­ta si in acelasi timp care pot produce surprize. Este important pentru noi sa castigam. Sevilla nu a avut o pe­rioada prea buna, dar a castigat meciul cu Le­van­te. Sper sa jucam la fel cum am fa­­cut-o cu Arsenal, dar de aceasta da­ta sa casti­gam." Optimist s-a ara­tat si pre­­se­din­tele Valeriu Argaseala: "Mer­gem sa castigam. Pacat ca nu avem toti ju­ca­torii apti pentru acest meci, dar nu ne facem probleme, pen­tru ca si asa putem sa castigam. Vrem sa ajungem in primavara europeana".   Arbitreaza Roberto Rosetti UEFA a anuntat ieri ca me­ciul FC Sevilla - Steaua va fi condus la centru de arbitrul ita­lian Roberto Rosetti. Italianul a arbitrat Steaua in Liga Campio­nilor si in sezonul trecut, la me­ciul cu Real Madrid (1-4), de la Bu­curesti. Cunoscutul arbitru a mai condus meciul Cehia - Romania (1-0) din preliminariile CM 2006, dar si partida amicala Ro­ma­nia - Germania (5-1) din 2004. Rosetti este director de spital, are 40 de ani, este casatorit, are doi copii, iar in 2006 a fost ales cel mai bun arbitru din Serie A.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.