Federatia Engleza de Fotbal (FA) va trebui sa plateasca 21 de milioane de lire sterline (30 de milioane de euro) daca doreste sa il aduca pe Jose Mourinho la conducerea tehnica a reprezentativei Angliei, informeaza Sunday Mirror. SCUMP. Mourinho
Federatia Engleza de Fotbal (FA) va trebui sa plateasca 21 de milioane de lire sterline (30 de milioane de euro) daca doreste sa il aduca pe Jose Mourinho la conducerea tehnica a reprezentativei Angliei, informeaza Sunday Mirror. SCUMP. Mourinho era considerat favorit pentru postul de selectioner al Angliei, in cazul unei eventuale plecari a lui Steve McClaren, insa, potrivit Sunday Mirror, "a fost aproape sigur scos din cursa din cauza clauzelor complexe ale acordului de reziliere a contractului acestuia cu Chelsea". Conform intelegerii cu Chelsea, Jose Mourinho nu poate antrena in Anglia timp de un an, in caz contrar el pierzand 40 la suta din despagubirea de 14,4 milioane de lire sterline, ceea ce reprezinta aproximativ 6 milioane de lire sterline. "Aceasta suma, impreuna cu salariile si cu banii platiti lui Sven Goran Eriksson (peste 5 milioane de lire sterline), ar face ca FA sa fie nevoita sa plateasca 21 de milioane de lire sterline pentru a-si asigura un contract pe trei ani cu Mourinho", noteaza Sunday Mirror. FAVORITI. Publicatia precizeaza ca acum tehnicianul echipei Arsenal, Arsene Wenger, pare sa fie principalul antrenor vizat de FA, insa si acesta a semnat recent un nou contract cu gruparea londoneza si nu doreste sa preia postul de selectioner. Alte nume mentionate de presa engleza in legatura cu postul de selectioner sunt Martin O'Neill, Fabio Capello, Jurgen Klinsmann si Guus Hiddink. Jurgen Klinsmann le-a spus prietenilor sai ca se gandeste sa antreneze la Londra, ceea ce inseamna ca doreste sa ajunga fie la nationala Angliei, fie la Chelsea. "Insa nici patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, si nici FA nu l-ar putea aduce pe Klinsmann pentru mai putin de 5 milioane de lire sterline pe an", scrie The People.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.