George Clooney va face parte din consiliul de administratie al unei viitoare companii specializate in surse ecologice si regenerabile de energie a grupului elvetian Swatch, potrivit unei declaratii de presa a fondatorului acestuia, informeaza lintern
George Clooney va face parte din consiliul de administratie al unei viitoare companii specializate in surse ecologice si regenerabile de energie a grupului elvetian Swatch, potrivit unei declaratii de presa a fondatorului acestuia, informeaza linternaute.com. IMPLICARE. Compania, care va dezvolta tehnologie ecologica pentru motoare auto, bateriii pe baza de combustibil si alte sisteme energetice, are ca scop reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera, a declarat Nicolas Hayek, fondatorul grupului elvetian Swatch, intr-un interviu pentru cotidianul Berner Zeitung. George Clooney va face parte din consiliului de administratie al noii filiale, alaturi de Chris Hayek, fiul fondatorului companiei Swatch si actualul director al grupului Swatch Group, si de astronautul elvetian Claude Nicollier. Purtatorul de cuvant al lui George Clooney, Stan Rosenfield, a confirmat informatia. Hayek, fondatorul celei mai mari companii producatoare de ceasuri din lume, care, in 2006, a inregistrat un profit net de 827 milioane de franci elvetieni (495,5 milioane euro), a spus ca va prezida si consiliul de administratie al noii companii energetice, ale carei nume si data de lansare inca nu au fost date publicitatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.