Actrita americana Eva Longoria, vedeta serialului de televiziune de succes "Neveste disperate", a decis sa adopte numele de familie al sotului sau, jucatorul de baschet francez Tony Parker, star al echipei San Antonio Spurs, potrivit eonline.com.
Actrita americana Eva Longoria, vedeta serialului de televiziune de succes "Neveste disperate", a decis sa adopte numele de familie al sotului sau, jucatorul de baschet francez Tony Parker, star al echipei San Antonio Spurs, potrivit eonline.com. DECIZIE. Tony Parker si Eva Longoria s-au casatorit in iulie, la un castel din Paris. Longoria, si Parker, in varsta de 25 de ani, s-au intalnit in 2004, dupa un meci al celor de la San Antonio Spurs, la care actrita venise insotita de tatal ei. "Am adoptat numele si imi place la nebunie... Acum sunt o Parker", a declarat actrita in varsta de 32 de ani, pe cand se afla la gala anuala caritabila Padres Contra El Cáncer (Parintii impotriva cancerului) care a avut loc la Los Angeles. "Imi place fiecare sunet al lui (al numelui n.r.)... Imi place traditia de a-ti schimba numele (dupa casatorie n.r.)", a mai spus actrita. Actrita a povestit ca in Texas, statul din care este originara si unde ea si Parker detin o locuinta, toata lumea o striga "doamna Parker". "Este dragut sa auzi acest lucru. Toata lumea este foarte respectuoasa acolo".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.