Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Virgil Remus Baciu, consilier al fostului ministru al sanatatii Daniela Bartos, in afacerea „Steriletul”, privind achizitionarea, la preturi supraevaluate, a unor sterilete. Virgil Remus Baciu, i
Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Virgil Remus Baciu, consilier al fostului ministru al sanatatii Daniela Bartos, in afacerea „Steriletul”, privind achizitionarea, la preturi supraevaluate, a unor sterilete. Virgil Remus Baciu, in prezent subsecretar de stat, este acuzat alaturi de alte trei persoane de luare si dare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu. Potrivit procurorilor, in perioada 2002 - 2003, Remus Virgil Baciu si Daiana Elena Druta, in calitate de presedinte, respectiv membru al Comisiei de licitatie nationala organizate de Ministerul Sanatatii si Familiei in anul 2002 pentru achizitionarea de produse contraceptive, au atribuit ilegal catre SC Vodimedicor Tg. Jiu un contract de achizitie publica in valoare de 223.000 de dolari, avand ca obiect achizitia a 16.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.