Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat castigator la Festivalul Vinului de la Arad un produs catalogat de producatorii lui ca fiind unul afrodisiac. Dupa ce a degustat din cateva soiuri, Traian Basescu a ales cel mai bun vin un sec proven
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat castigator la Festivalul Vinului de la Arad un produs catalogat de producatorii lui ca fiind unul afrodisiac. Dupa ce a degustat din cateva soiuri, Traian Basescu a ales cel mai bun vin un sec provenit din Podgoria Aradului. „Un singur trebuie sa va spun dumneavoastra domnule presedinte si celor prezenti aici de fata, ca este un vin afrodisiac, un vin foarte bun pentru femei, daca il bem noi barbatii“, a spus Geza Bala, directorul Statiunii de Cercetare Vitivinicole producatoare. Licoarea a avut castig de cauza in defavoarea unui vin dulce, tot din Podgoria Aradului, dar dintr-o recolta tarzie. Imediat dupa declararea vinului castigator, Traian Basescu a urcat pe scena din Piata „Avram Iancu“ unde a spus ca vinurile romanesti sunt tot mai bune in ultimii ani, ca urmare a investitiilor uriase care s-au facut in acest domeniu. La finalul premierii, Traian Basescu a primit din partea organizatorilor un cadou, constand in sticle cu vin. Dupa ce a coborat de pe scena, presedintele impreuna cu sotia, dar si lideri PD s-au asezat la o masa din piata. Alaturi de ei au fost si primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, cu sotia, care sunt finii de cununie ai sotilor Basescu, cei care au botezat-o, in luna august, pe fiica edilului. Pe durata sederii in piata, Traian Basescu a fost asaltat de zeci de oameni care au dorit sa-l salute sau sa se fotografieze alaturi de seful statului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.