Anchetatorii au gasit aproximativ 10.000 de euro in elicopterul prabusit vineri dimineata, intre localitatile Bertesti si Giurgeni, la granita dintre Ialomita si Braila, a declarat procurorul Gheorghe Surdescu, cel care conduce cercetarile in acest
Anchetatorii au gasit aproximativ 10.000 de euro in elicopterul prabusit vineri dimineata, intre localitatile Bertesti si Giurgeni, la granita dintre Ialomita si Braila, a declarat procurorul Gheorghe Surdescu, cel care conduce cercetarile in acest caz. "Intr-adevar, am gasit o suma de bani care a fost inventariata, aproximativ 10.000 de euro", a spus procurorul Surdescu. El a mai declarat ca cercetarile vor continua cu verificarea starii aparatului de zbor si a inscrisurilor legate de acesta. "Vom verifica operatorii si firma care detinea aparatul. Vom verifica daca accidentul s-a datorat unor defectiuni tehnice si vom verifica cercetarile pe care le-au efectuat tehnicienii de la sol, precum si fisele tehnice intocmite de firma operatoare. In paralel, si Departamentul de Investigatii Tehnice al Ministerului Transporturilor va face o ancheta, care va urmari si daca s-au comis infractiunile prevazute de articolele 98 si 111 din Codul Aerian, referitoare la timpii de zbor si dreptul de a decola", a explicat procurorul Gheorghe Surdescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.