Restaurantul "Coliba Haiducilor" din Poiana Brasov trebuie sa-si refaca proviziile de muraturi. Trecerea trupei Etnic si a lui Morosanu (foto) pe acolo, la o cantare, nu s-a lasat fara urmari. Nici pe scena, unde petrecaretii, incin
   Restaurantul "Coliba Haiducilor" din Poiana Brasov trebuie sa-si refaca proviziile de muraturi. Trecerea trupei Etnic si a lui Morosanu (foto) pe acolo, la o cantare, nu s-a lasat fara urmari. Nici pe scena, unde petrecaretii, incinsi, au fredonat alaturi de ei "Hora la romani", "Asa-mi vine cateodata" si "Asa beu oamenii buni", nici in spatele scenei. Dupa terminarea programului, interpretii au luat cu asalt camara de muraturi. N-a fost nevoie de prea multe indemnuri pentru a se dedulci la tot felul de specialitati. Cu aceasta ocazie, s-a aflat si la ce ravneste Bety in taina: la pepeni, la mere si la morcovi - toate murate, bineinteles! Alimentandu-se intens cu tot ce-a vazut aici, s-a "sacrificat" si n-a mai putut sa manance friptura si pastrama servite. Vorba cantecului, "Asa-i romanul", si tot asa (de pofticiosi) is si tinerii nostri care se infrupta cu spor din toata bunatatile autohtone. Punem pariu (pe-un morcovel bine murat) ca-n curand isi vor imbaia coardele vocale cu vinisor si palinca? Trebuie sa se incalzeasca daca vine frigul...  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.