Antrenorul bistritenilor a declarat ca amanarea partidei cu Steaua scoate total din ritm echipa ardeleana, deoarece Gloria nu are adversare pentru meciuri amicale, toate echipele fiind ocupate cu partidele din campionat. "N-am fi dorit sa amanam aces
Antrenorul bistritenilor a declarat ca amanarea partidei cu Steaua scoate total din ritm echipa ardeleana, deoarece Gloria nu are adversare pentru meciuri amicale, toate echipele fiind ocupate cu partidele din campionat. "N-am fi dorit sa amanam acest joc. Sunt trei saptamani in care noi nu jucam si ne scoate total din ritm. Sper sa nu ne afecteze acest lucru la jocul cu Gloria Buzau si aceasta sa fie o perioada buna de pregatire fizica, dar, sigur, trebuie sa ne intereseze mai putin. Ne intereseaza mai mult jocul cu cei de la Buzau, de la care trebuie sa scoatem toate cele trei bine", a spus Sabau. In schimb, presedintele Gloriei, Jean Padureanu, a afirmat ca singura solutie pentru ca echipa sa-si pastreze forma este sa se antreneze de dimineata pana seara. "Foarte buna nu este pentru noi aceasta amanare dar, pentru interesul fotbalului romanesc, Comitetul Executiv al LPF sau FRF poate aproba amanarea unui meci. Tinand cont de aceasta stipulare in regulament, bineinteles ca m-am pliat foarte repede si am fost de acord", a precizat Padureanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.