Rezultatele criminalistice de laborator in cazul obiectelor gasite in rapa de la Rasnov sunt gata. Potrivit procurorilor, ele se afla intr-un plic sigilat si sunt sub stricta supraveghere a sefului IGPR, chestorul Gheorghe Popa. Luni, raportul va aj
Rezultatele criminalistice de laborator in cazul obiectelor gasite in rapa de la Rasnov sunt gata. Potrivit procurorilor, ele se afla intr-un plic sigilat si sunt sub stricta supraveghere a sefului IGPR, chestorul Gheorghe Popa. Luni, raportul va ajunge la dosarul instrumentat cu privire la disparitia avocatei Elodia Ghinescu.

“Gardianul” a prezentat, la inceputul acestei saptamani, faptul ca, neoficial, surse judiciare au dezvaluit faptul ca analizele de laborator efectuate la Institutul de Criminalistica din Bucuresti arata ca uniforma de politie gasita in rapa de langa localitatea Rasnov contine ADN-ul lui Cristian Cioaca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.