420 de euro - An nou in MaltaO vacanta de Revelion in Malta, intr-un hotel de 4 stele, costa in jur de 420 de euro. Conform celor de la Malta Travel, pretul include cinci nopti de cazare cu mic-dejun, transportul cu avionul si tran


420 de euro - An nou in MaltaO vacanta de Revelion in Malta, intr-un hotel de 4 stele, costa in jur de 420 de euro. Conform celor de la Malta Travel, pretul include cinci nopti de cazare cu mic-dejun, transportul cu avionul si transferul aeroport-hotel-aeroport.599 de euro - An nou de sultanPretul pentru o vacanta intr-un hotel de 5 stele din Antalya, in perioada Revelionului, este de 559 de euro. In aceasta suma intra, conform Ali Baba Tour, cazarea in regim ultra all-inclusive, transportul cu avionul si transferul de la hotel la aeroport si retur.36 de euro - Schi la bulgariO noapte de cazare intr-un hotel de 3 stele din statiunea bulgareasca Borovec ajunge la 36 de euro/persoana. Conform agentiei Butterfly Tourism, pe linga cazare in acest pret intra si masa in regim demipensiune, nu si transportul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.