Autoturismul de serviciu al presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a ranit o persoana in centrul Chisinaului, a disparut de la locul accidentului, iar politia a incercat sa musamalizeze cazul, relateaza MEDIAFAX. Potrivit martorilor, sof
Autoturismul de serviciu al presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a ranit o persoana in centrul Chisinaului, a disparut de la locul accidentului, iar politia a incercat sa musamalizeze cazul, relateaza MEDIAFAX. Potrivit martorilor, soferul autoturismului prezidential era baut.

Masina presedintelui a intrat cu viteza intr-un autoturism oprit la un semafor, in urma impactului pasagera acestuia suferind o comotie cerebrala. Potrivit martorilor, soferul Mercedesului prezidential a parasit in viteza locul accidentului. Soferul masinii accidentate a declarat reporterilor sositi la fata locului ca politistii moldoveni le-au cerut celor implicati in accident sa modifice pozitia masinilor, astfel incit sa nu se poata inregistra circumstantele reale ale accidentului. O autospeciala a salubritatii a curatat, la scurt timp, soseaua. Martorii au retinut numarul masinii lui Voronin, RM0001, iar Ministerul de Interne a confirmat apoi ca una dintre masinile presedintiei a fost implicata intr-un accident.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.