Departe de averea sperata de mostenitorii de drept, mostenirea tenorului italian Luciano Pavarotti, care a murit la 6 septembrie a.c., este constituita in principal din datorii, in suma totala de 18 milioane de euro, scrie cotidianul italian La Repub
Departe de averea sperata de mostenitorii de drept, mostenirea tenorului italian Luciano Pavarotti, care a murit la 6 septembrie a.c., este constituita in principal din datorii, in suma totala de 18 milioane de euro, scrie cotidianul italian La Repubblica, citat de France Presse. AVERE PE HARTIE. Actele contabile ale cantaretului arata un pasiv de 11 milioane de euro, la care se adauga imprumuturi nerambursate de 7 milioane de euro, se mentioneaza in cotidianul italian. a€žFaptul ca maestrul avea datorii nu e un secret pentru nimeni. In cursul ultimilor ani el si-a redus activitatea artistica, spitalizarea sa a fost lunga iar cheltuielile pentru ingrijirea sa foarte costisitoare, in special cele din Statele Unite", a declarat Giorgio Bernini, avocatul celei de-a doua sotii a lui Pavarotti. Totusi, potrivit LaRepubblica, cea de-a doua sotie a lui Pavarotti si mama fiicei sale Alice, Nicoletta Mantovani, va beneficia de prevederile ultimului testament al tenorului din 29 iulie anul trecut, prin care este desemnata mostenitoarea exclusiva a bunurilor sale din Statele Unite - trei apartamente si tablouri, estimate la 15 milioane de euro. In schimb, cele trei fiice ale sale din prima casatorie nu mostenesc decat o vila de la Pesaro, pe coasta Adriaticii, si un apartament la Monte Carlo, pe care de altfel trebuie sa-l imparta cu prima sa sotie. a€žDin patrimoniul lui Pavarotti nu au mai ramas decat datoriile si este foarte posibil ca aceasta amestecatura de testamente sa sfarseasca in incinta unui tribunal", comenteaza La Repubblica. Anterior, averea lui Luciano Pavarotti era estimata de presa italiana la valori care oscilau intre 30 si 200 de milioane de euro. Tenorul italian Luciano Pavarotti a murit de cancer la varsta de 71 de ani, in orasul sau natal Modena.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.