PSD a inceput o ofensiva agresiva chipurile pentru inlaturarea dreptei de la putere si triumful stangii ceea ce este oarecum paradoxal caci majoritatea conducatorilor sai sunt oameni foarte bogati care au profitat de pe urma guvernarii liberale. Cum
PSD a inceput o ofensiva agresiva chipurile pentru inlaturarea dreptei de la putere si triumful stangii ceea ce este oarecum paradoxal caci majoritatea conducatorilor sai sunt oameni foarte bogati care au profitat de pe urma guvernarii liberale. Cum i se va alatura PD si PLD din motive emotionale, e foarte probabil ca actualul Guvern sa cada in urma motiunii. De aceea se duc intense si dificile negocieri nu numai pentru votul uninominal si euroalegeri dar si pentru a asigura suprevietuirea actualului Parlament pana la sfarsitul mandatului caci cu totii stim ca alesii nostri nu sunt dispusi sa-si traga scaunul de sub ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.