Licitatie - Tombola la Balul de caritate Licitatia organizata in cadrul Balului de caritate de Halloween va avea loc la 27 octombrie, la Palatul Parlamentului. La aceasta a treia editie se va organiza o tombola cu premii atragato
   Licitatie - Tombola la Balul de caritate Licitatia organizata in cadrul Balului de caritate de Halloween va avea loc la 27 octombrie, la Palatul Parlamentului. La aceasta a treia editie se va organiza o tombola cu premii atragatoare: cine la restaurante selecte, vouchere pentru magazine de lux, week-end-uri de vis, abonamente la cluburi exclusiviste, telefoane mobile de ultima ora. (Catalina Iancu)     INCERCARE - Studio One vrea la rusi Numita si DJ Project a Moldovei, trupa Studio One isi incearca norocul si la Moscova. La ideea unui impresar moscovit, DJ Serje si Tania sustin in acest week-end cateva show-uri in capitala Rusiei, in cadrul unui turneu de promovare. (Dana Cobuz)     SCUMP, SCUMP! - Testare de 73.000 de euro GG Quadster, un quad ultraperformant care costa "doar" 73.000 de euro, a fost testat de Cristina Soloc si de Catalin Heson la Moto Magia. Bolidul si-a facut debutul international la Salonul Auto de la Frankfurt 2007, iar performantele lui pe drumurile romanesti pot fi vazute azi la TVR 2, de la ora 12:00. (Dana Cobuz)  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.