David Dabner (foto), profesor la London College of Printing, este autorul unui veritabil manual de invatare a designului grafic fara profesor, editat in limba romana (traducerea Toma Ritner) de Rao in colectia de enciclopedii. In "Principiile si prac
David Dabner (foto), profesor la London College of Printing, este autorul unui veritabil manual de invatare a designului grafic fara profesor, editat in limba romana (traducerea Toma Ritner) de Rao in colectia de enciclopedii. In "Principiile si practica designului grafic", el aduce si sfaturile pertinente ale unor profesionisti din domeniul graficii de carte, al publicitatii sau al designului corporativ. Lucrarea ofera informatii de ultima ora despre designul pe calculator si folosirea aplicatiilor software in toate domeniile si sectoarele de design. "Inradacinat mai degraba in practica decat in teorie, textul a fost conceput pentru a oglindi felul in care subiectul este predat azi in scolile de design, iar ilustratiile (...) au fost selectate cu grija pentru a exemplifica aspecte specifice invatarii. In plus, multe unitati contin exercitii de tip <<pas cu pas>>, ca si solutii la probleme din viata reala", se specifica in introducerea volumului. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.