Doua romance au ajuns de cateva zile in Taiwan, tara care va gazdui, la 27 octombrie, cea de-a 16-a editie a concursului Miss Young International 2007.     Dupa triumful recent al Cristinei Fedorca (16 ani), originara din Negresti Oas,
Doua romance au ajuns de cateva zile in Taiwan, tara care va gazdui, la 27 octombrie, cea de-a 16-a editie a concursului Miss Young International 2007.     Dupa triumful recent al Cristinei Fedorca (16 ani), originara din Negresti Oas, la finala mondiala a concursului Model of Models 2007, alte doua frumuseti de pe plaiurile noastre ne reprezinta pe podiumuri. Alexandra Beldiman si Alexandra Betiu, ambele in varsta de 18 ani, s-au alaturat reprezentantelor a peste 25 de tari din intreaga lume. Timp de o saptamana, pana la marea finala, care va avea loc in capitala Taipei, la 27 octombrie, organizatorii le-au rezervat frumoaselor concurente un program turistic de exceptie. Vizitele la cele mai importante obiective istorice, culturale si arhitectonice din orasele Taichung, Tainan (Confucius Temple, Chikkan Tower), Pingtung, Kaohsiung si, bineinteles, Taipei, primirile la cel mai inalt nivel de catre oficialitatile oraselor, prezentarile de moda si show-urile, vizitele la cele mai mari Parcuri Nationale si de distractii (celebrele "Mala Bay", Taichung, Lin Mo - Niang Park, Tainan sau Kanting National Park, Pingtung) sau dejunurile si cinele la cele mai faimoase restaurante, unde sunt servite sute de feluri de preparate traditionale, au fost si sunt pregatite in cel mai mic detaliu de organizatori.     DISCIPLINA. Desigur, programul de repetitii pentru Marea Finala, dar si pentru finalele Miss Congeniality (Taichung), National Costume Show (Tainan) si Best Swimsuit (Kenting National Park, Pingtung) este respectat intocmai. Deja cele doua Alexandre ale noastre, deopotriva frumoase si inteligente, s-au facut remarcate. Zilnic, fotografiile lor apar in cotidianele locale si sunt solicitate pentru interviuri la tv. Alexandra Beldiman a triumfat la finala nationala Miss Festival Valea Prahovei 2007, a reprezentant Belgia la concursul de frumusete Miss Diaspora - Callatis 2006 si a reusit sa se claseze pe primele locuri intr-o finala la care au participat peste 20 de frumuseti de origine romana din intreaga lume. Are 18 ani si a fost timp de trei ani eleva a Colegiului Athenée Royale de Woluwe Saint Lambert din Bruxelles. Acum este in clasa a XII-a a Scolii Centrale din Bucuresti. Vorbeste la perfectie franceza si engleza si a practicat tenisul de camp la Academia "Saint Jose" din Bruxelles. Dimensiunile frumoasei fiice de ofiter (tatal sau a lucrat trei ani la Reprezentanta Internationala NATO a Romaniei la Bruxelles) sunt: 1,74 m, 88-60-90. Alexandra Betiu (1,73 m, 52 kg, 90-62-90) este studenta in anul I a Facultatii de Drept - Universitatea Spiru Haret. Despre frumoasa blonda cu ochii verzi presa din Taiwan a scris ca este copia fidela a actritei Cameron Diaz. Mult succes pentru fetele noastre!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.