Printre cei prezenti s-au numarat oameni politici, precum fostul presedinte Emil Constantinescu si fostul adjunct al SRI Mircea Gheordunescu, doamne implicate in programe sociale precum Mihaela Geoana sau Cristiana Copos, dar si vedete precum Andreea
Printre cei prezenti s-au numarat oameni politici, precum fostul presedinte Emil Constantinescu si fostul adjunct al SRI Mircea Gheordunescu, doamne implicate in programe sociale precum Mihaela Geoana sau Cristiana Copos, dar si vedete precum Andreea Marin sau Dana Savuica. Mini-spectacolul referitor la persoanele defavorizate a fost prezentat de actorii Maia Morgenstern si Mircea Rusu. Compania Enel dezvolta o serie de proiecte in beneficiul categoriilor sociale dezavantajate din Romania, prin intermediul unei organizatii non-profit dedicate - Enel Cuore (n.r. - Inima). Ca parte a angajamentului sau pentru responsabilitate sociala, Enel doreste realizarea unui dialog cu autoritatile, institutiile si ONG-urile specializate pentru a identifica proiecte si cauze, care necesita sprijin financiar. De la inceputul activitatii sale in Romania, Enel a dezvoltat o serie de proiecte in parteneriat cu fundatii, institutii de stat si ONG-uri, ajutand persoanele bolnave, copiii fara adapost sau cu dizabilitati, precum si persoane in varsta din Singureni, Breaza, Hunedoara si Bucuresti. "Suntem hotarati sa sprijinim nu numai dezvoltarea sectorului energetic prin investitii, ci si sa dedicam atentie si resurse catre problemele sociale", a spus presedintele Enel Romania, Matteo Codazzi. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.