CFR si Unirea Urziceni sint despartite de un punct pe primele doua locuri din ierarhia Ligii I.

CFR Cluj si Unirea Urziceni vor juca primul derby al campionatului, in sensul strict al cuvintului britanic, care reprezinta partida dintre ocupanta primului loc si detinatoarea pozitiei secunde. Inaintea partidei dintre cele doua formatii, aflate la un punct distanta, presedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a fost suspendat pentru doua etape, ca urmare a eliminarii de la partida contra Politehnicii Iasi. Gruparea antrenata de Ionut Popa si-a propus sa produca marea surpriza simbata, contra Rapidului, tehnicianul moldovean fiind convins ca Poli are puterea de a le administra rapidistilor prima infringere din campionat. Partida de la Iasi consemneaza si redebutul lui Mircea Rednic pe banca tehnica. Cel mai probabil, tehnicianul va fi injurat de suporterii visinii, care si-au facut incalzirea pe tot parcursul amicalului cu Electrosid Titu, ceea ce a revoltat conducerea giulestenilor. "Micul grup de la Titu s-a afisat cu torte, adica exact motivul pentru care stadionul nostru sta mai mult cu portile inchise in ultima vreme. In aceste conditii, sintem tot mai tentati sa dam crezare surselor din cadrul Jandarmeriei care ne-au atras atentia ca aceasta este tactica abordata, mai nou, de catre ultrasi: aruncarea de torte in incinta arenelor, la meciurile Rapidului, pentru suspendarea, si pentru alte jocuri, a Stadionului Giulesti-«Valentin Stanescu»", spun rapidistii pe site-ul oficial.

Dinamovistii cred ca au renascut dupa perioada de pauza prilejuita de meciurile nationalei, considerind ca, incepind cu meciul de la Tirgu-Jiu, fiecare partida devine decisiva pentru a reveni in topul clasamentului. In saptamina libera data de meciurile nationalei, italianul a avut timp sa-si faca planuri atit pe termen scurt, cit si pe termen lung. "La Tirgu-Jiu va fi un meci greu. Ne-am pregatit bine, avem un moral bun si sint sigur ca vom juca bine. Pandurii este o echipa puternica, avind o mentalitate buna si cu fotbalisti interesanti", a declarat antrenorul "ciinilor", Walter Zenga.

Universitatea Craiova a revenit in era Napoli, tehnicianul italian redebutind la olteni, in meciul contra Universitatii Cluj. Chiar daca echipa se afla momentan pe locul 10, tehnicianul Otelului, Petre Grigoras, isi va prelungi contractul cu galatenii pentru inca doi ani. Cu tot cu bonusuri, tehnicianul va cistiga dublu cit in prezent, aproximativ 250.000 de euro.

Liga I, etapa a 11-a Vineri Univ. Craiova - Universitatea Cluj 19.00 Telesport Simbata Gloria Buzau - Dacia Mioveni 15.00 Telesport Poli Timisoara - Otelul Galati 18.00 National TV Politehnica Iasi - Rapid 20.00 Antena 1 Duminica Ceahlaul - FC Vaslui 15.00 TVR 1 Pandurii Tg.-Jiu - Dinamo 15.00 National TV Farul Constanta - UTA 17.00 Telesport CFR Cluj - Unirea Urziceni 20.30 Kanal D