Dupa ce au condus, oltenii au fost egalati cu opt minute inainte de final din cauza unei erori a propriului portar, care a stricat revenirea in Banie a antrenorului italian adus de Adrian Mititelu.     Pe un stadion dezolant de gol, cu n
Dupa ce au condus, oltenii au fost egalati cu opt minute inainte de final din cauza unei erori a propriului portar, care a stricat revenirea in Banie a antrenorului italian adus de Adrian Mititelu.     Pe un stadion dezolant de gol, cu numai 1.500 de spectatori in tribune, Craiova a dat un nou rateu. Cu toate ca "U" Cluj este una dintre formatiile cu care oltenii se lupta direct pentru evitarea retrogradarii, suporterii "alb-albastrilor" au plecat cu capul in pamant de pe "Ion Oblemenco", "Stiinta" nereusind sa castige vineri seara.     GAFA. Craiova a condus meciul in primele 45 de minute, dar deschiderea scorului s-a datorat atat impreciziei lui Costea, cat si experientei portarului clujean Martin Tudor. Gazdele s-au trezit totusi conducand pe tabela, gratie nefericitului coreean Park, care a deviat in propria poarta un balon trimis de Velcovici de pe partea stanga. Imediat, elevii italianului Napoli au pierdut teren, in timp ce oaspetii au iesit la joc tot mai mult in jumatatea Craiovei. Mai mult, tehnicianul Universitatii si-a zguduit si el propria echipa. Dupa schimbarea sistemului de joc inainte de acest meci, Napoli a luat o decizie neinspirata in minutul 70, cand a scos un atacant, Stoianof, introducandu-l in schimb pe Lutu la mijlocul terenului. Rezultatul? Nul, cata vreme acesta n-a primit decat trei pase in 20 de minute! De partea cealalta, avand posibilitatea sa mai urce in careul craiovenilor un om, clujenii au egalat cu opt minute inainte de final, cand Alin Savu a speculat o gafa a lui Nicusor Banica, goalkeeper-ul oltean scapand balonul dupa ce a incercat sa retina o centrare.     SCUZE. Dupa meci, Nicolo Napoli a incercat sa-si menajeze portarul. "Banica a gresit, dar ii vom da credit in continuare, sunt sigur ca el este primul caruia ii pare rau. Per total, sunt multumit de daruirea baietilor, au dat suta la suta si consider ca am avut ghinion sa nu castigam toate cele trei puncte. Mergem inainte si speram sa castigam urmatoarele dispute, poate chiar in etapa urmatoare, la Galati. E greu sa rezolvam totul in doua saptamani, mai am nevoie de timp si sunt multe de pus la punct. Va mai trece timp pana cand formatia va juca tot ceea ce vreau eu", a afirmat Nicolo Napoli. La randul sau, antrenorul oaspetilor, Gigi Multescu, de asemenea debutant pe banca "sepcilor rosii", s-a aratat relativ multumit: "In prima repriza, Craiova a avut mai mult initiativa, noi cedand deliberat posesia pentru a incerca sa lovim pe contraatac. Am inceput prost repriza secunda, dar, dupa ce am primit gol, am scos un stoper si am introdus un mijlocas si am trecut la carma jocului. Daca tinem cont de ultimele 20-30 de minute, puteam chiar sa castigam. Cred ca este totusi un rezultat echitabil".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.