Consiliul Local al Comunei Bogdanesti, judetul Bacau, a reusit sa impiedice aplicarea actului normativ care prevedea vanzarea spatiilor cabinetelor medicale. Acesta a invocat exceptia de neconstitutionalitate fata de OUG nr. 110/2005, iar Curtea Con
Consiliul Local al Comunei Bogdanesti, judetul Bacau, a reusit sa impiedice aplicarea actului normativ care prevedea vanzarea spatiilor cabinetelor medicale. Acesta a invocat exceptia de neconstitutionalitate fata de OUG nr. 110/2005, iar Curtea Constitutionala a admis actiunea. Astfel, in sedinta publica din 9 octombrie 2007, s-a decis ca dispozitiile art. 1, art. 4 alin. (1), art. 5 alin. (1) si art. 8 din OUG nr. 110/2005 privind vanzarea spatiilor proprietate privata a statului sau a unitatilor administrativ-teritoriale, cu destinatia de cabinete medicale, precum si a spatiilor in care se desfasoara activitati conexe actului medical, sunt neconstitutionale. Curtea Constitutionala a constatat ca se instituie obligatia autoritatilor locale de a intocmi o lista completa a spatiilor cu destinatia mentionata si obligatia acestora de a scoate la vanzare toate bunurile in cauza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.