Diva americana isi va incanta fanii veniti din toata tara cu un recital live de aproximativ doua ore. Marele spectacol de la Cluj se va bucura de o productie tehnica impresionanta, echipamentul de lumini si efecte speciale fiind asigurat de staff-ul
Diva americana isi va incanta fanii veniti din toata tara cu un recital live de aproximativ doua ore. Marele spectacol de la Cluj se va bucura de o productie tehnica impresionanta, echipamentul de lumini si efecte speciale fiind asigurat de staff-ul artistei. Scena pe care va concerta Beyoncé are dimensiuni impresionante (24 m lungime, 20 m latime si 20 m inaltime), la care se adauga anexele si ecranele. A fost adusa din Germania, iar plafonul este pregatit sa sustina aproximativ 20 de tone de echipamente video si de lumini. Echipamentele au fost aduse cu un avion charter si transportate de la aeroport la stadion cu cinci tiruri. O perdea de leduri si un ecran superperformant vor completa show-ul de la Cluj, care face parte din turneul mondial al artistei , intitulat "The Beyoncé Experience", prin care isi promoveaza cel mai recent album, "Ba€™Day".     BEST MUSIC. Spectacolul Beyoncé de la Cluj este parte a programului Vodafone Best Music si este organizat de Fundatia Culturala Phoenix. Pentru a facilita accesul publicului, portile Stadionului "Ion Moina" se vor deschide de la ora 16:00, iar accesul se va face prin toate portile, indiferent de categoria de pret al biletului. Rugamintea organizatorilor este ca spectatorii sa citeasca cu atentie instructiunile de pe spatele biletului pentru a nu avea dificultati la barierele de control. Inca de la deschiderea portilor pentru public, atmosfera va fi "incalzita" de DJ Dunn si DJ Zakaos. Apoi, de la ora 19:00, va incepe recitalul sustinut de Paula Seling si trupa sa (timp de 30 de minute), urmand ca Beyoncé sa urce pe scena la ora 20:00. Vedeta americana, acompaniata de un grup de muzicieni si un altul de dansatori, isi va incanta fanii din Romania cu un recital live de aproximativ doua ore.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.