Mare grija! Soferii ar putea apasa mai tare pedala de acceleratie, dar ar putea fi obligati sa scoata mai multi bani din buzunar in cazul unei opriri neregulamentare. Parlamentarii vor sa modifice Codul Rutier. Proiectul a fost aprobat deja

Mare grija! Soferii ar putea apasa mai tare pedala de acceleratie, dar ar putea fi obligati sa scoata mai multi bani din buzunar in cazul unei opriri neregulamentare. Parlamentarii vor sa modifice Codul Rutier. Proiectul a fost aprobat deja de Comisia Juridica si urmeaza sa fie dezbatut in plenul Senatului.
Nu vor mai fi plantati copaci pe marginea drumului, pe trotuare sau in parcari, pentru ca pun in pericol viata soferilor.Va fi pedepsita si oprirea neregulamentara, nu numai stationarea, asa cum era pana acum.
In plus, senatorii vor ca accidentele usoare sa fie solutionate de firmele de asigurari si nu de Politia Rutiera. Iar soferii carora li se suspenda permisul sa nu fie obligati sa sustina inca o data examenul teoretic. Toate aceste modificari vor fi puse in practica, daca proiectul  va fi adoptat de Senat si de Camera Deputatilor.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.