Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, inspector Crina Chirea, cei trei cetateni turci au fost loviti de un grup de opt-zece persoane, cel mai probabil din cauza unor neintelegeri in afaceri. Conform Mediafa
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, inspector Crina Chirea, cei trei cetateni turci au fost loviti de un grup de opt-zece persoane, cel mai probabil din cauza unor neintelegeri in afaceri. Conform Mediafax, Suleyman C. de 36 de ani si Selim Hursad Y. de 45 de ani, cetateni turci rezidenti in judetul Constanta, au fost contactati, in 18 octombrie, de un fost asociat pe nume Paul, cu care au stabilit o intalnire intr-un bar din localitate, pentru clarificarea unor neintelegeri in afaceri. Cand au ajuns la locul intalnirii, cetatenii turci au fost atacati si loviti de mai multe persoane, unele dintre acestea coborand din patru autoturisme, iar altele iesind din bar. Imediat dupa agresiune, atacatorii au fugit, victimele neretinand elemente de identificare ale autoturismelor. Victimele le-au declarat politistilor ca nu ii cunosc pe agresori, cu exceptia fostului lor asociat. Pentru aplanarea conflictului, in altercatie a intervenit si un alt barbat, Serdar A, angajat al Consulatului Turciei, aflat la o spalatorie auto de langa barul unde a avut loc incidentul. Acesta a fost, la randul sau, agresat de catre atacatori. El a fost transportat la spital, unde a primit ingrijiri medicale, fara a fi internat. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.