Turbulenta diva a pop-jazz-ului britanic a fost arestata in Norvegia pentru detinere si consum de marijuana, potrivit politiei norvegiene, transmite AFP citata de MEDIAFAX. "(Winehouse - n.r.) a petrecut citeva ore in inchisoare, de joi


Turbulenta diva a pop-jazz-ului britanic a fost arestata in Norvegia pentru detinere si consum de marijuana, potrivit politiei norvegiene, transmite AFP citata de MEDIAFAX. "(Winehouse - n.r.) a petrecut citeva ore in inchisoare, de joi seara pina vineri dimineata, a primit o amenda si a fost eliberata", a declarat Lars Lothe, jurist in cadrul politiei din Bergen, vestul Norvegiei, localitate in care artista urma sa sustina un concert.

Amy Winehouse (24 de ani) a fost arestata impreuna cu alte doua persoane, intr-o camera de hotel, dupa ce s-a gasit asupra sa o cantitate de sapte grame de marijuana. Politia a actionat "in urma unor informatii primite de la surse de incredere". Amenda platita de artista a fost de doar 500 de dolari. "Cintareata britanica a anului 2007" este o obisnuita a curelor de dezintoxicare, potrivit tabloidelor britanice, care au scris mai multe articole legate de dependenta de droguri si alcool a cintaretei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.