La Sala Izvor a Teatrului Bulandra a avut loc, miercuri, lansarea volumului "Lectie de iubire cu Adrian Pintea" de Lavinia Tatomir Pintea, aparut la Editura Cartea de Weekend. "Am trait aici, impreuna, fericirea deplina. Adrian a debutat pe scena ace
La Sala Izvor a Teatrului Bulandra a avut loc, miercuri, lansarea volumului "Lectie de iubire cu Adrian Pintea" de Lavinia Tatomir Pintea, aparut la Editura Cartea de Weekend. "Am trait aici, impreuna, fericirea deplina. Adrian a debutat pe scena acestui teatru, iar eu am venit aici sa-l vad jucand. Dar tot aici am trait singura durerea coplesitoare de a-l pierde pe Adrian, aici a fost depus inainte de plecarea definitiva spre dincolo...", a declarat Lavinia Pintea, autoarea volumului care se doreste o frumoasa poveste de dragoste. Cartea contine scrisorile si poeziile pe care actorul i le-a dedicat sotiei sale, fotografii inedite din arhiva familiei, precum si pagini din jurnalul Laviniei Pintea, care descriu perioada imediat urmatoare mortii actorului. "Imi doresc ca prin aceasta carte sa-l descoperiti pe Adrian, un om foarte cald, un barbat indragostit de dragoste. Este un omagiu adus sotului meu", a mai spus autoarea. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.