"Steaua are forta sa invinga la Sevilla. Si la meciul cu Arsenal am jucat bine, insa ne-a lipsit un dram de noroc. Jocul de echipa, care a mers bine si cu Arsenal, formatie pe care am tinut-o la distanta, poate fi atu-ul nostru si ne poate duce la vi
"Steaua are forta sa invinga la Sevilla. Si la meciul cu Arsenal am jucat bine, insa ne-a lipsit un dram de noroc. Jocul de echipa, care a mers bine si cu Arsenal, formatie pe care am tinut-o la distanta, poate fi atu-ul nostru si ne poate duce la victorie. Sigur, avem o sansa in plus prin faptul ca Sevilla travereseaza o perioada mai proasta. Una e sa intalnesti Sevilla acum, alta sa fi intalnit o Sevilla ca in sezonul trecut, cand era in ascensiune si castiga aproape tot", a spus Ilie. Oficialul stelist a afirmat ca nu se gandeste la varianta negativa ca Steaua sa piarda in Spania. "Nu vrem sa ne gandim la lucruri rele, ci la faptul ca intr-adevar putem scoate un rezultat pozitiv. Si un rezultat de egalitate e bun, ne pastreaza in cartile calificarii, mai ales ca, apoi, daca invingi Sevilla la Bucuresti, poti spera in perspectiva ultimului meci, de la Londra. Asta luand in calcul ca victoria de acasa cu Slavia Praga este obligatorie. O dubla victorie cu Sevilla ne pune in avantaj mare pentru calificarea in primavara Ligii Campionilor", a comentat Ilie. Acesta a subliniat ca este constient de faptul ca fundasul Dorin Goian este urmarit de multe cluburi europene. "Sigur o sa primim oferte mari pentru el, insa deocamdata nu e perioada de transferuri ca sa vorbim de ceva concret. Dar cu siguranta va fi", a spus Ilie. Altfel, Florin Lovin nu va putea fi recuperat pana la ora meciului cu FC Sevilla, a anuntat Ilie. Lovin a suferit o entorsa la glezna in partida cu UTA Arad, scor 1-1, din etapa a 8-a a Ligii I, din 22 septembrie, si de atunci nu a mai jucat nici un minut. Nici fundasul polonez Pawel Golanski nu va fi apt pentru partida de la Sevilla. Golanski a suferit o leziune musculara in partida de la Bacau, din Cupa Romaniei, dar accidentarea sa a recidivat sambata trecuta, la meciul amical cu Inter Gaz. Absentelor celor doi li se adauga indisponibilitatile de mai lunga durata ale lui Ghionea, Radoi si Plesan. In schimb, FC Sevilla a anuntat ca Liga Profesionista de Fotbal (LFP) din Spania a decis inscrierea atacantului Ernesto Javier Chevanton ca jucator extracomunitar, dupa ce gruparea spaniola a admis ca atacantul ivorian Arouna Kone sa fie considerat comunitar, informeaza "Marca". Chevanton, care va purta numarul 19, nu era inclus in lotul Sevillei in acest sezon, deoarece erau trei jucatori extracomunitari, fundasul columbian Aquivaldo Mosquera, atacantul brazilian Luis Fabiano si atacantul ivorian Arouna Kone. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.