Producatorul de solutii informatice pentru afaceri Wizrom vrea sa se listeze pe piata de capital in 2010, estimand pana atunci si o dublare a vanzarilor, prognozate pentru acest an la peste 11 milioane dolari, informeaza Mediafax. Deocamdata nu a fos
Producatorul de solutii informatice pentru afaceri Wizrom vrea sa se listeze pe piata de capital in 2010, estimand pana atunci si o dublare a vanzarilor, prognozate pentru acest an la peste 11 milioane dolari, informeaza Mediafax. Deocamdata nu a fost decis pachetul de actiuni care va fi listat si nici Bursa pentru derularea acestei operatiuni, pe lista de optiuni aflandu-se Bursa de Valori Bucuresti si cele din Tel Aviv si Londra.
"Mai mult ca sigur, in 2010, ne vom cota la Bursa. Ne asteptam sa ne dublam vanzarile pana atunci", a declarat ieri directorul de vanzari al companiei, Zemy Apfelbaum.
In prezent, compania isi desfasoara activitatea in Romania, Bulgaria si Republica Moldova.
"Deocamdata nu intentionam sa ne extindem pe alte piete. Vrem sa ne consolidam pozitia, mai ales ca piata romaneasca a solutiilor informatice pentru afaceri este in crestere", a adaugat Apfelbaum.
Pentru acest an, compania estimeaza o crestere cu 50% a valorii totale a contractelor incheiate pentru furnizarea de software, comparativ cu 2006, cand a atins 7,5 milioane de dolari. "In primele noua luni ale anului, ritmul de crestere a fost de 50%, nivel pe care vrem sa-l pastram pana la sfarsitul anului", a afirmat Apfelbaum.
Principalele produse ale companiei sunt solutiile de afaceri WizCount, cu o pondere de 40% din totalul contractelor incheiate, si WizPro, cu circa 30%.
Totodata, peste 75% din cifra de afaceri a Wizrom este generata de contractele cu intreprinderile mici si mijlocii, iar restul de cele cu companii mari.
"In urmatorii trei ani, aceste procente se vor inversa. Ne vom indrepta catre marile companii si sectorul de utilitati, guvernamental si financiar-bancar", a mai spus directorul de vanzari al companiei, a transmis sursa citata.
Wizrom a lansat ieri o noua versiune a sistemului de management WizCount compatibil cu sistemul de operare Windows Vista, dar si cu cele anterioare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.