Dezvoltatorul proiectului imobiliar Baneasa anunta o noua investitie in Bucuresti.

Baneasa Developments va construi un mall in centrul Capitalei. Acesta va avea o suprafata aproape la fel de mare ca a celui situat in Baneasa. Confo
Dezvoltatorul proiectului imobiliar Baneasa anunta o noua investitie in Bucuresti.

Baneasa Developments va construi un mall in centrul Capitalei. Acesta va avea o suprafata aproape la fel de mare ca a celui situat in Baneasa. Conform lui Ali Ergun Ergen, administratorul Baneasa Developments, compania a achizitionat deja terenul pe care urmeaza sa fie construit. Acesta va fi al doilea proiect initiat de companie pe segmentul de retail, dupa cel inclus in proiectul rezidential Baneasa.

Complexul comercial Baneasa Shopping City va fi deschis in primavara anului viitor. Are o suprafata de 85.000 de metri patrati, iar investitia totala va depasi 150 de milioane de euro. Baneasa Shopping City va include peste 220 de magazine si restaurante, precum si un centru de distractii. Centrul face parte din proiectul imobiliar Baneasa. Pentru proiectul imobiliar Baneasa se estimeaza o valoare de 1,2 miliarde de euro. Acesta va fi construit in nordul Capitalei pe un teren de 224 de hectare. A fost anuntat in vara anului 2006 si va fi realizat in etape, pina in 2015, in partea de nord a Bucurestiului. In aceasta toamna se va scoate la vinzare al doilea lot de apartamente din componenta rezidentiala a proiectului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.