S-a zis ca seamana cu Putin. Ca ii imita faptele. Ca va ajunge ca el. Nu tine, fratilor. Traian nu are nimic in comun cu Vladimir. Vladimir este un mare kaghebist, care a comis mari nelegiuiri, in numele ideologiei uriasului urs rosu. Pe cånd
S-a zis ca seamana cu Putin. Ca ii imita faptele. Ca va ajunge ca el. Nu tine, fratilor. Traian nu are nimic in comun cu Vladimir. Vladimir este un mare kaghebist, care a comis mari nelegiuiri, in numele ideologiei uriasului urs rosu. Pe cånd Traian este un obscur ofiter de agentie, care a cautionat gainariile unor mici ciorditori din administratie, ajunsi pitici nepereche in noile structuri ale statului. Daca e sa-i gasim un model lui Traian, acela nu e in Rusia, ci in Iran. Si Traian, si Mahmud au fost primari. Unul in Bucuresti, celalalt in Teheran. Si Bucurestiul, si Teheranul sunt doua metropole bizare, imbåcsite si fudule, carora fostii lor primari, ajunsi presedinti, le-au promis marea cu sarea, dar n-au facut mai nimic sa le scoata din starea de ev mediu in care se tåråie pe mai departe. Si unul, si altul privesc lumea chiorås, de la inaltimea unor structuri oculte, care i-au ajutat sa devina presedinti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.