Sheryl Crow a facut primul pas in cariera de designer vestimentar, ea fiind in plin proces de creatie a propriei linii vestimentare, informeaza site-ul pr-inside.com. Cantareata a inceput o colaborare cu producatorul de haine Western Glove Works, car
Sheryl Crow a facut primul pas in cariera de designer vestimentar, ea fiind in plin proces de creatie a propriei linii vestimentare, informeaza site-ul pr-inside.com. Cantareata a inceput o colaborare cu producatorul de haine Western Glove Works, care din cate se pare va fi compania ce va promova colectia care va include in special haine din denim si care se va numi "Bootheel Trading Co. By Sheryl Crow". Colectia va fi lansata in magazinele din Statele Unite anul viitor, iar preturile hainelor nu vor depasi valoarea de 65 de dolari. Western Glove Works produce si distribuie si linia vestimentara DVB, creata de nu mai putin celebra Victoria Beckham.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.