Parintii lui Ion Leontin Bebu (foto medalion) se afla inca in stare de soc de la aflarea vestii si nu inteleg cine si de ce le-a ucis fiul intr-un mod atat de crud. Ieri seara, rudele au adus acasa cadavrul tånarului transat.

Unul
Parintii lui Ion Leontin Bebu (foto medalion) se afla inca in stare de soc de la aflarea vestii si nu inteleg cine si de ce le-a ucis fiul intr-un mod atat de crud. Ieri seara, rudele au adus acasa cadavrul tånarului transat.

Unul dintre politistii din Caras Severin, care a efectuat cercetarea la fata locului, atunci cand a fost gasit cadavrul transat si aruncat sub doua poduri de pe DN 6, a fost chiar varul primar al lui Leontin Ion Bebu. Acesta a inceput verificarile fara sa se gandeasca o clipa ca victima gasita transata impachetata intr-un covor si in niste pungi din plastic cu inscriptia METRO ar putea sa fie chiar o ruda a sa, a spus unchiul lui Leontin, Stefan Moinea. “Ironia sortii a fost ca atunci cand s-a gasit cadavrul, politistul caruia i s-a spus sa se ocupe de caz este chiar un nepot de-al meu, var primar cu Leontin. Nu a stiut ca victima este chiar varul sau, iar cand a aflat, i s-a facut rau”, povesteste cu lacrimi in ochi Moinea.

Prevestirea mortii
Felicia Bebu, mama lui Ion Leontin, spune ca a visat, in trei zile consecutive, inainte de disparitia fiului s au, trei cosuri cu mancare, iar asta a pus-o pe ganduri. Femeia a deslusit visul care l-a avut, si cum fiul sau mai are doar trei zile de trait. Si chiar asa s-a intamplat. Dupa trei zile, Leontin Ion Bebu a disparut de acasa. Rudele victimei banuiesc ca tanarul a fost ucis fie de catre cel de la care cumparase masina, fie de cei din anturajul fostei lui iubite, care l-au amenintat si batut cu ceva timp in urma. Femeia mai spune ca tanarul a avut niste incurcaturi cu proprietarul masinii pe care o cumparase de curand, dar si cu cativa tigani cu care se incurcase fosta lui iubita. “Nu inteleg cum a putut sau au putut fi atat de cruzi. L-au omorat. Dar de ce l-au mai si transat? Am inteles ca cel care ii vanduse masina il amenintase sa-i dea si restul de bani. Am inteles ca cineva ii scrise pe masina 'Da-ne banii!>>. Acum nu stim ce sa credem, ca pe Leontin il amenintau si niste tigani cu care se incurcase fosta lui prietena, Irina. Cica l-ar fi batut si i-ar fi spus sa nu se mai apropie de fata”, a mai adaugat Nicolita Ionete. Irina spune ca ea a fost motivul pentru care Leontin a plecat din apartamentul parintilor pentru a se muta singur intr-o garsoniera. “Era un baiat de nota 2000. A fost o relatie intre noi de mult.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.