Parintii lui Ion Leontin Bebu (foto medalion) se afla inca in stare de soc de la aflarea vestii si nu inteleg cine si de ce le-a ucis fiul intr-un mod atat de crud. Ieri seara, rudele au adus acasa cadavrul tånarului transat.

Unul dintre politistii din Caras Severin, care a efectuat cercetarea la fata locului, atunci cand a fost gasit cadavrul transat si aruncat sub doua poduri de pe DN 6, a fost chiar varul primar al lui Leontin Ion Bebu. Acesta a inceput verificarile fara sa se gandeasca o clipa ca victima gasita transata impachetata intr-un covor si in niste pungi din plastic cu inscriptia METRO ar putea sa fie chiar o ruda a sa, a spus unchiul lui Leontin, Stefan Moinea. “Ironia sortii a fost ca atunci cand s-a gasit cadavrul, politistul caruia i s-a spus sa se ocupe de caz este chiar un nepot de-al meu, var primar cu Leontin. Nu a stiut ca victima este chiar varul sau, iar cand a aflat, i s-a facut rau”, povesteste cu lacrimi in ochi Moinea.

Prevestirea mortii
Felicia Bebu, mama lui Ion Leontin, spune ca a visat, in trei zile consecutive, inainte de disparitia fiului s au, trei cosuri cu mancare, iar asta a pus-o pe ganduri. Femeia a deslusit visul care l-a avut, si cum fiul sau mai are doar trei zile de trait. Si chiar asa s-a intamplat. Dupa trei zile, Leontin Ion Bebu a disparut de acasa. Rudele victimei banuiesc ca tanarul a fost ucis fie de catre cel de la care cumparase masina, fie de cei din anturajul fostei lui iubite, care l-au amenintat si batut cu ceva timp in urma. Femeia mai spune ca tanarul a avut niste incurcaturi cu proprietarul masinii pe care o cumparase de curand, dar si cu cativa tigani cu care se incurcase fosta lui iubita. “Nu inteleg cum a putut sau au putut fi atat de cruzi. L-au omorat. Dar de ce l-au mai si transat? Am inteles ca cel care ii vanduse masina il amenintase sa-i dea si restul de bani. Am inteles ca cineva ii scrise pe masina 'Da-ne banii!>>. Acum nu stim ce sa credem, ca pe Leontin il amenintau si niste tigani cu care se incurcase fosta lui prietena, Irina. Cica l-ar fi batut si i-ar fi spus sa nu se mai apropie de fata”, a mai adaugat Nicolita Ionete. Irina spune ca ea a fost motivul pentru care Leontin a plecat din apartamentul parintilor pentru a se muta singur intr-o garsoniera. “Era un baiat de nota 2000. A fost o relatie intre noi de mult.