Omul de afaceri Dorinel Um­bra­rescu (foto), supranumit "Re­gele asfaltului", este cercetat penal de Parchetul de pe langa Judeca­toria Bacau, in dosarul 3169/ P/ 2007, pentru distrugere, tulburare de poses
Omul de afaceri Dorinel Um­bra­rescu (foto), supranumit "Re­gele asfaltului", este cercetat penal de Parchetul de pe langa Judeca­toria Bacau, in dosarul 3169/ P/ 2007, pentru distrugere, tulburare de posesie, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si fals in­telectual, fapte prevazute si pedepsite de art. 217, 220, 246 si 289 Cod Penal. Plangerea penala a fost depusa de o firma privata, "Pas in Doi SRL", din Bacau, pe care Um­brarescu si ciracii sai au incercat s-o scoata cu forta din incinta fabricii Pobac SA, preluata de la AVAS. Dupa finalizarea cerce­tarilor la fata locului si audierea martorilor, Politia Bacau a trimis zilele trecute dosarul la Parchet, cu propunerea de cercetare penala. Un alt dosar penal, in care mana dreapta a lui Umbrarescu, Iulian Herciu, este acuzat de instigare la luarea in posesie cu forta a unor bunuri apartinand firmei amintite si ca a folosit violenta asupra re­pre­zentantilor acesteia, a ajuns deja la instanta de judecata, dupa ce Parchetul a finalizat rechizitoriul. Ieri, la prima infa­tisare, instanta a stabilit un nou termen pentru data de 13 noiembrie 2007. Vom reveni cu ama­nunte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.