Intel Corp a anuntat o crestere de 43% a profitului din trimestrul al treilea, datorata vanzarilor substantiale de microprocesoare pentru laptopuri, oferind perspective mai bune decat se astepta, ducand la aprecierea cu 5% a titlurilor grupului, info
Intel Corp a anuntat o crestere de 43% a profitului din trimestrul al treilea, datorata vanzarilor substantiale de microprocesoare pentru laptopuri, oferind perspective mai bune decat se astepta, ducand la aprecierea cu 5% a titlurilor grupului, informeaza Reuters, transmite NewsIn. Conform unui raport, principalul producator de microcipuri din lume a castigat cota de piata in detrimentul companiei rivale Advanced Micro Devices Inc, estimand cresterea vanzarilor in sectorul computerelor personale in cel de-al patrulea trimestru al anului 2007, spun analistii.
Compania Intel a declarat ca profitul net din al treilea trimestru a crescut la 1,86 miliarde de dolari, sau 31 de centi pe actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.