Cadavrul Elodiei Ghinescu este cautat in continuare atat in zona Brasovului, cat si la extremitatea nordica a judetului, la granita cu Covasna. Anchetatorii nu au primit, nici ieri, rezultatul probelor prelevate de pe uniforma de politist gasita in
Cadavrul Elodiei Ghinescu este cautat in continuare atat in zona Brasovului, cat si la extremitatea nordica a judetului, la granita cu Covasna. Anchetatorii nu au primit, nici ieri, rezultatul probelor prelevate de pe uniforma de politist gasita in rapa de la Rasnov. Nici macar rezultatul expertizelor efectuate asupra tevilor si sifonului din baia apartamentului lui Cioaca, ridicate in urma cu trei saptamani, nu a sosit la dosarul cauzei. Totodata, ancheta pare a bate pasul pe loc, intrucat, ieri, politistii care lucreaza, alaturi de procurorii Parchetului General, la instrumentarea acestui dosar, au reluat audierile de martori. Au fost invitati sa dea declaratii politistul Liviu, coleg cu Cioaca si logodnic al asistentei Elodiei, precum si bona copilului avocatei disparute in ziua de 30 august, probabil moarta la aceasta ora si abandonata intr-un loc necunoscut.

Surse judiciare din randul anchetatorilor care instrumentreaza dosarul „Elodia Ghinescu“ ne-au declarat ca, desi raportul de expertiza ADN asupra uniformei de politie si a urmelor de sange ridicate din rapa de langa R& acirc;snov trebuia sa ajunga aseara, rezultatele nu au fost gata. Procurorul Marius Iacob, dar si politisti de la Bucuresti ne-au declarat ca aceste probe sunt asteptate la dosar cel mai devreme in seara aceasta sau maine dimineata. In lipsa acestor probe concludente, ancheta bate pasul pe loc.

Audieri
In paralel, echipa de investigatii a reluat, ieri, audierea a doi martori importanti. Este vorba despre bona lui Patrik, fiul, in varsta de trei ani, al Elodiei si al lui Cristian Cioaca. Aceasta a mai fost audiata inca din primele zile ale anchetei demarate de procurorul Marius Iacob. Aceasta a fost chemata, ieri, la sediul IPJ Brasov, unde i-au fost prezentate mai multe obiecte care fac parte din lotul de probe gasite de anchetatori in rapa de langa Rasnov. Sursele sustin ca bona a recunoscut unele dintre aceste obiecte, printre care si fetele de perna, babetica micutului, precum si cartile.

Alaturi de bona, anchetatorii l-au audiat, ca martor, si pe un politist din cadrul Sectiei 2 Politie, pe nume Liviu, subaltern al lui Cioaca. Acesta este logodit cu Emilia, asistenta Elodiei Ghinescu de la cabinetul de avocatura al acesteia. Acesta a trebuit sa dea relatii cu privire la un set de cauciucuri pe care le-a ridicat, la cererea lui Cristian Cioaca, de la locuinta parintilor Elodiei, din Rasnov, in zilele imediat urmatoare datei de 29 august a.c. Este vorba despre un episod extrem de interesant al activitatilor desfasurate de Cioaca ulterior disparitiei Elodiei Chinescu, in sensul ca, in ziua de 30 august, Cristian Cioaca a schimbat doua dintre cauciucurile autoturismului Peugeot 607. Cateva zile inainte, Liviu a fost trimis la Rasnov de catre Cioaca sa ia patru cauciucuri depozitate in pivnita locuintei parintilor avocatei, pe motiv ca a facut pana.

Telefon
Toate indiciile conduc la ipoteza ca Cristian Cioaca este implicat in disparitia sotiei sale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.