Liderul PSD crede ca, in urma declaratiilor lui Becali la adresa lui Hagi, viitorul politic al patronului Stelei se va juca in Liga Campionilor, la Sevilla.Scandalul dintre patronul Stelei, Gigi Becali, si antrenorul Gica Hagi continua, prin intermediul camerelor de filmat. Cei doi isi trimit atacuri succesive pe sticla, Hagi, cu trimitere la trecutul recent, cind sustine ca a fost umilit de patronul ros-albastrilor si dat afara cu premeditare, in timp ce Becali apeleaza la momentele de la inceputul carierei fostului fotbalist, cind sustine ca l-a ajutat sa se adapteze vietii din Bucuresti. Finantatorul din Ghencea a lansat tot acest razboi mediatic cu nasul sau de cununie, chiar daca a fost sfatuit de Viorel Hrebenciuc sa se abtina. „Si ce mi-a zis mie Hrebenciuc cind m-a vazut suparat: «Vezi ca nu e bine sa te iei cu Hagi, ca iti scade imaginea». I-am zis «Viorele, eu nu sint ca tine, eu nu sint de stinga»", a dezvaluit Becali, marti seara, la emisiunea „Nasul" de pe B1 TV, un episod petrecut dupa remiza pe care Steaua a inregistrat-o in compania lui CFR Cluj, tot atunci cind sustine ca Olaroiu s-a autopropus la Steaua. „Cind am coborit din avion de la Cluj, primeste Virgil Becali un mesaj de la Oli: «Nu mi-au dat banii, am bagajele facute». Apoi l-am sunat, dar mai mult in gluma. Probabil, eu vorbind cu Olaroiu, cineva i-a spus lui Hagi. Probabil la asta se referea", a demontat Becali varianta premeditarii despartirii de tehnician. Patronul Stelei nu a ezitat sa-l jigneasca pe fostul fotbalist: „Hagi are caracter zero, caracter murdar. Este un rege cu coroana de tinichea, un rege vagabond". Viorel Hrebenciuc recunoaste ca a incercat sa-l convinga pe Gigi Becali sa nu-l mai atace pe Gheorghe Hagi, deoarece acest lucru il afecteaza din punct de vedere politic, punind in pericol viitorul partidului sau si sansele acestuia de a trece pragul electoral la alegerile din noiembrie. „Asa e, eu i-am zis sa nu se mai certe cu Hagi. Se si vede in sondaje ca a cazut. Inca nu i-am dat vestea cea mai proasta, ca s-ar putea sa nu mai faca pragul electoral", ne-a declarat ieri Viorel Hrebenciuc. Acesta sustine ca singurul lucru care ar putea sa-l salveze pe Becali din punct de vedere politic ar fi o victorie a Stelei la Sevilla. „Daca Steaua bate la Sevilla, poate sa se mai redreseze inainte de campanie", a explicat Hrebenciuc. In replica, patronul din Ghencea si-a atacat mentorul politic: „El sa-si vada de treaba lui, ca PSD nu face el pragul electoral. Mi-au facut ei acum un sondaj in care sint la 3%... O sa-l sun acum sa nu mai comenteze el de PNG, ca dupa aia comentez si eu de PSD-ul ala de c...t. Il sun acuma si daca el imi zice ca am 3% in sondaje, nu mai vorbesc cu el. Stricam prietenia!".

Marti, la „Nasul", Gigi Becali a reactionat cu lux de amanunte la acuzele lui Hagi rostite la aceeasi emisiune, cu o seara inainte, sustinind ca l-a ajutat mai mult decit a facut-o fostul international. „Grija am avut eu de el, nu el de mine. El nu stia sa mearga pe strada, era un copil, iar eu eram amfitrionul Bucurestiului. El nu avea timp, statea numai in cantonamente. Cind sa cunoasca el o fata, cind s-o mai curteze, cind sa se mai culce cu ea? Mie imi parea rau de el. Si, cu toate astea, Hagi a avut cele mai frumoase femei din Bucuresti. Le-a cunoscut numai prin mine. O vedeta de televiziune l-a plimbat vreo luna. Ce i-am facut? I-am inchis in casa pe dinafara si am luat cheia. I-am spus ei: «Nu pleci de acolo pina nu faci dragoste cu Hagi»", a dezvaluit Becali.

Finantatorul din Ghencea a insinuat ca Hagi a venit la Steaua din invidie: „La Opera Romana aveam doua prietene, eram combinat cu amindoua. I-am facut cunostinta cu una si i-am dat-o. Dar el o voia si pe a mea. I-am zis «bai, nebunule, asta e a mea, ma iubeste». Aveam o prietena Madalina, e frumoasa si acum. Si pe aia a tabarit, el voia tot ce e al meu. Si de asta si pe Steaua o vrea, ca e a mea".