Filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" a avut la Suceava doar 216 spectatori, la cele 18 spectacole, sase fiind anulate, cu toate acestea, incasarile Cinematografului Modern de peste 1000 de lei, au reprezentat aproximativ incasarile pe ultimele trei
Filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" a avut la Suceava doar 216 spectatori, la cele 18 spectacole, sase fiind anulate, cu toate acestea, incasarile Cinematografului Modern de peste 1000 de lei, au reprezentat aproximativ incasarile pe ultimele trei luni. Cu o luna in urma, in cinematografele din SUA filmul rula cu casele de bilete inchise! CA LA ROMANI. Potrivit unei note a Directiei de Cultura a Primariei Suceava, la filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", care a rulat la Cinematograful "Modern", au fost incasari de 1.080 lei, reprezentand incasarile pe trei luni din perioada anterioara. La cele 18 spectacole au fost prezenti, in total 216 spectatori, cu un numar mediu de 12 spectatori pe spectacol si un grad de umplere a salii de 2,4 la suta. Dintre spectatorii prezenti, 85 la suta au fost de varsta a doua si a treia, dintre care unii nu au mai fost de mai mult de 15 ani la cinematograf. Dintre cei care au vizionat filmul, o parte au parasit sala in timpul spectacolului, din cauza conditiilor improprii din sale, cele mai multe reclamatii vizand calitatea slaba a proiectiei atat la capitolul imagine, cat si la sunet. La aceasta s-au adaugat si mirosul neplacut si frigul din sala. In nota se precizeaza ca "unii spectatori au reclamat scurtarea filmului de catre proiectionist, dar ca acuzatia este nefondata intrucat filmul are un final neprevazut. Cinematograful "Modern" a fost preluat recent de Primaria Suceava si va intra intr-un program de modernizare care presupune reamenajarea intregii cladiri si dotarea cu aparatura de proiectie si sunet de ultima generatie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.