Una din vedetele participante la show-ul „Dansez pentru tine“, Daniela Gyorfi, se afla zilele acestea in febra repetitiilor. Pentru a o incuraja, viitorul ei sot, George Tal, merge frecvent la Buftea, unde au loc antrenamentele, si o urm
Una din vedetele participante la show-ul „Dansez pentru tine“, Daniela Gyorfi, se afla zilele acestea in febra repetitiilor. Pentru a o incuraja, viitorul ei sot, George Tal, merge frecvent la Buftea, unde au loc antrenamentele, si o urmareste pe Daniela, care repeta cateva ore pe zi. De obicei, George este si cel care o conduce pe Daniela acasa, cu masina. Din cauza programului incarcat, cantareata a fost nevoita sa renunte la o mare parte din concerte, iar in perioada contractului cu Pro TV, accepta sa cante doar la spectacole din Bucuresti sau din apropierea Capitalei. La „Dansez pentru tine“, Daniela este partenera de dans a lui Cezar Spinescu, care concureaza pentru a-si ajuta fratele. Acesta a suferit un accident la picior si a fost supus mai multor interventii chirurgicale, iar acum are nevoie de o proteza performanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.