O femeie de 66 de ani a fost gasita ieri seara decedata in apartamentul ei pe pe Strada Sibles, numarul 16,  din sectorul 6 al Capitalei. Alertati de scandalul din apartamentul femeii, vecinii au chemat politia care au gasit-o pe aceasta c
O femeie de 66 de ani a fost gasita ieri seara decedata in apartamentul ei pe pe Strada Sibles, numarul 16,  din sectorul 6 al Capitalei. Alertati de scandalul din apartamentul femeii, vecinii au chemat politia care au gasit-o pe aceasta cu gatul taiat, rapusa cu aproape 20 de lovituri de cutit.

Potrivit anchetatorilor, din primele cercetari se pare ca, suspecta de savarsirea infractiunii este Adriana S., de 49 de ani,  care statea cu gazda in apartamentul decedatei.

Conflictul dintre cele doua ar fi plecat de la anumite neintelegeri legate de vanzarea locuintei.  Se pare ca batrana nu mai dorea sa-i vanda casa chiriasei sale si familiei acesteia, asa cum promisese. Femeia de 49 de ani a fost retinuta imediat.

Daca va fi gasita vinovata de omor, ea risca cel putin 20 de ani de inchisoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.