Costel Orac, antrenorul care a promovat Unirea Urziceni in Liga 1, a renuntat momentan la antrenorat. Fostul international va debuta, incepand de sambata, in presa vorbita, urmand sa modereze o emisiune radio. TENTATIE. Orac va modera, impreuna c
Costel Orac, antrenorul care a promovat Unirea Urziceni in Liga 1, a renuntat momentan la antrenorat. Fostul international va debuta, incepand de sambata, in presa vorbita, urmand sa modereze o emisiune radio. TENTATIE. Orac va modera, impreuna cu jurnalistul Horatiu Sima, emisiunea a€žFotbal la matineu", realizata in fiecare sambata la radio Sport Total FM. a€žI-am explicat lui Orac proiectul nostru si a fost deacord sa devina colaboratorul meu. Este un tip destept si cred ca are carisma pentru aceasta meserie", a declarat Horatiu Sima pentru Jurnalul National. Cei doi vor dezbate problemele din Divizia B, dar vor comenta si rezultatele si clasamentele din acest esalon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.