Ioana Tariceanu (foto), sotia premierului Calin Popescu Tariceanu, a sustinut ieri proba teoretica la concursul pentru ocuparea unui post de notar public. Ioana Tariceanu a declarat, la intrarea in sala de concurs, ca a avut  emotii. „Am
Ioana Tariceanu (foto), sotia premierului Calin Popescu Tariceanu, a sustinut ieri proba teoretica la concursul pentru ocuparea unui post de notar public. Ioana Tariceanu a declarat, la intrarea in sala de concurs, ca a avut emotii. „Am avut emotii si la examenele din facultate, si la cele din avocatura. Am emotii si acum, dar sunt pregatita“, a afirmat Ioana Tariceanu, citata de NewsIn. La iesirea din sala de examen, ea a declarat ca s-a „linistit“ atunci cand a vazut subiectele, pentru ca acestea au fost accesibile. Ioana Popescu Tariceanu a adaugat ca s-a pregatit o luna si jumatate pentru a participa la concurs si ca vrea sa obtina acest post deoarece „este mult mai relaxant jobul de notar decat cel de avocat“, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.