Adversarul lui Lucian Bute in lupta pentru titlul mondial ar dori ca meciul sa se dispute intr-un spatiu strimt, fiind mai bun in lupta corp la corp.

Cu doua zile inainte de disputarea „meciului vietii", Lucian Bute este increzator in sansele sale. Pugilistul roman va boxa vineri, la Montreal, in compania columbianului Alejandro Berrio, intr-un meci ce are ca miza titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. „Vineri seara veti vedea un nou campion mondial. Important este sa cistig aceasta lupta, indiferent ca este prin KO, prin decizie la limita sau altcumva. Vreau sa cistig. Sint concentrat sa ma impun in fiecare runda. Este planul meu de meci. Stiu ca va fi dificil, pentru ca intilnesc un pugilist bun, care are 10 ani de experienta. Am urmarit pe video meciul sau pentru titlul mondial cu Stieglitz. Loveste puternic cu ambele miini si isi schimba mereu pozitia. Dar sint pregatit", a declarat Bute, care a adunat pina in prezent 20 de victorii la profesionism din tot atitea meciuri disputate.

La fel de increzator in victoria romanului este si antrenorul acestuia, Stephane Larouche. „Lucian a impresionat mereu prin dorinta sa de munca, prin seriozitatea sa. Pregatirea pentru acest meci a fost impecabila. A disputat 143 de runde de antrenament impotriva unor adversari de calitate. Nu exista nici o indoiala ca Bute este un pugilist mai complet. Berrio vrea ca meciul sa se dispute intr-o cabina telefonica, pentru ca ar fi un spectacol frumos, dar ar avea si el mai multe sanse de cistig", a spus Larouche.