A inceput numaratoarea inversa. VIP-urile abia asteapta sa se dea startul mondenitatii anului: Bucharest Fashion Week. Evenimentul va avea loc in perioada 21-28 noiembrie.


ANAM Romania ADR si Fashion TV Romania, in colaborare cu Fash
A inceput numaratoarea inversa. VIP-urile abia asteapta sa se dea startul mondenitatii anului: Bucharest Fashion Week. Evenimentul va avea loc in perioada 21-28 noiembrie.


ANAM Romania ADR si Fashion TV Romania, in colaborare cu Fashion TV Paris, organizeaza la sfarsitul lunii noiembrie etapa de toamna a Festivalului Bucharest Fashion Week. Toate bune si frumoase pentru iubitorii de moda, insa designerii trebuie sa bage mana mai adanc in buzunar: s-a marit taxa de inscriere la festival, de la 1.000 de euro la 1.500 de euro. Cu alte cuvinte, nu e pentru cine se nimereste, ci pentru cine se pregateste! Pentru consacrati, suma nu pare foarte mare, mai ales ca e vorba despre prestigiul lor, insa o parte dintre cei tineri s-a razgandit in ultimul moment. Asa ca datele problemei se schimba de la o zi la alta. Au ramas "batuti in cuie" Romanita Iovan, Zina Dumitrescu, Laura Olteanu, Catalin Botezatu, Rita Muresan si Mihai Albu.

Pe langa colectiile de moda vor avea loc si alte lansari: un autoturism de lux, un parfum si chiar un avion. Evenimentul se va desfasura in trei locuri diferite: Grand Hotel Rin, World Trace Center Sofitel si Romaero Baneasa.


PRIMII PASI. Ce alte noutati vom mai vedea? Monica Columbeanu se intoarce la munca, in calitate de manechin. Vor mai fi prezenti pe catwalk bebelusi celebri. Bucharest Fashion Week inaugureaza, la cea de-a opta editie, prezenta celor de la grupa mica in spectacol! Una dintre cele sase zile va fi dedicata in exclusivitate copiilor. Nu se stie cum vor reusi organizatorii performanta sa-i faca pe micuti sa nu se sperie de podiumul lung de 20 de metri, insa parintii vor fi mandri ca odraslele lor vor fi imbracate dupa ultima moda. Bucharest Fashion Week - sectiunea minori - va oferi creatorilor si distribuitorilor de produse pentru copii sansa de a se implica in acest show-maraton ce va fi difuzat in peste 140 de tari, prin reteaua Fashion TV. Cica pe lista viitoarelor minimodele ar putea candida ultimul membru al familiei Prigoana-Bahmuteanu, dar si mostenitorul imperiului Tiriac.




Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.