Camera Deputatilor si Senatul vor incepe sa-si numere oamenii si sa-si masoare spatiile, pentru a vedea cine are dreptul la un perimetru mai mare din Palatul Parlamentului. De cand s-au mutat peste colegii deputati, senatorii le tot cer din spatii.
Camera Deputatilor si Senatul vor incepe sa-si numere oamenii si sa-si masoare spatiile, pentru a vedea cine are dreptul la un perimetru mai mare din Palatul Parlamentului. De cand s-au mutat peste colegii deputati, senatorii le tot cer din spatii. Acum doua zile parea ca s-au inteles, dar intelegerea a fost de scurta durata. Ieri, deputatii au decoperit ca senatorii vor sa-i lase fara Biblioteca, Salonul Brancovenesc, Salile I.C. Bratianu, Tache Ionescu si Sala Unirii. Secretarul Camerei, Ioan Munteanu (PSD), spune ca proiectul avizat initial nu cuprindea in anexa transferul acestor spatii. „Daca Biblioteca ar merge la Senat, ar insemna ca noi sa ne luam cartile si documentele si sa ne gasim alt sediu. Or, eu cred ca sunt spatii in Palatul Parlamentului care trebuie folosite ca si pana acum, in comun“, a explicat Munteanu. Daca nu se ajunge la o intelegere amiabila, atunci se trece la „normarea matematica“, pe metri patrati a tuturor spatiilor folosite de Camera si de Senat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.